The Best Quality of Fragrance Oils!

Shumëllojshmëri aromash duke filluar nga 150L

Fashion Bags & Accessories

Parfume klasike, te njohura dhe te reja.

Kujdesu per veten me produkte organike qe ndihmojne ne permiresimin e lekures, trupit & flokeve.

Bllok LIBRI UNIVERSITAR,
Rr. Myslym Shyri, 
QTU & 
RING CENTER
TRUMA, SHESHI DUGAJT E REJA
Rr. dervish hekali
Rr. 28 NENTORI
BULEVARDI REPUBLIKA
PAZARI I VJETER
RR. NAIM FRASHERI

Home Scents

Plotësoni ambientin tuaj me aroma ftuese nga koleksioni jonë i ri Home Scents. Eksperimentoni me mundësi të ndryshme për të krijuar një atmosferë komode që vërtet përshtatet me hapësirën tuaj përmes qirinjve, wax melts & scoops, Reed Difusers ose aromës me spray.

Ofrojmë produkte cilësore

Dërgesa të shpejta

Transaksione të sigurta

Oferta të shumta

Shërbimi i klientit 24/7