Privacy Policy

Përditësuar së fundmi: 04/12/2020

The Fragrance Shop IN ACCESSORIZE (“ne”, “ne”, ose “tonë”) operon uebfaqen “inaccessorize.com” (“Shërbimi”).

Kjo faqe ju informon për politikat tona në lidhje me mbledhjen, përdorimin dhe zbulimin e Informacionit Personal kur përdorni Shërbimin tonë.

Ne nuk do të përdorim ose ndajmë informacionin tuaj me askënd përveç siç përshkruhet në këtë Politikë të Privatësisë.

Ne përdorim Informacionin tuaj Personal për sigurimin dhe përmirësimin e Shërbimit. Duke përdorur Shërbimin, ju pranoni mbledhjen dhe përdorimin e informacionit në përputhje me këtë politikë. Nëse nuk përcaktohet ndryshe në këtë Politikë të Privatësisë, termat e përdorur në këtë Politikë të Privatësisë kanë të njëjtat kuptime si në Termat dhe Kushtet tona, mund ti shikoni këtu https://inaccessorize.com

Mbledhja dhe përdorimi i informacionit

Ndërsa përdorni Shërbimin tonë, ne mund t’ju kërkojmë të na ofroni disa informacione identifikuese personale që mund të përdoren për t’ju kontaktuar ose identifikuar. Informacioni i identifikueshëm personal (“Informacioni Personal”) mund të përfshijë, por nuk kufizohet në:

Emrin
Adresa e emailit
Numër telefoni
Adresë

Regjistro të dhënat

Ne mbledhim informacione që shfletuesi juaj dërgon sa herë që vizitoni Shërbimin tonë (“Log Data”). Këto të dhëna Regjistrimi mund të përfshijnë informacione të tilla si adresa e Protokollit të Internetit të kompjuterit tuaj (“IP”), lloji i shfletuesit, versioni i shfletuesit, faqet e Shërbimit tonë që vizitoni, koha dhe data e vizitës tuaj, koha e kaluar në ato faqe dhe të tjera statistika.

Cookie Google AdSense & DoubleClick

Google, si një shitës i palës së tretë, përdor cookies për të shërbyer reklama në Shërbimin tonë.

Cookies

Cookies janë skedarë me sasi të vogël të të dhënave, të cilat mund të përfshijnë një identifikues unik anonim. Cookies dërgohen në shfletuesin tuaj nga një faqe në internet dhe ruhen në hard diskun e kompjuterit tuaj.

Ne përdorim “cookies” për të mbledhur informacion. Ju mund ta udhëzoni shfletuesin tuaj të refuzojë të gjitha cookies ose të tregojë se kur dërgohet një cookie. Sidoqoftë, nëse nuk pranoni cookies, ju mund të mos jeni në gjendje të përdorni disa pjesë të Shërbimit tonë.

Ofruesit e Shërbimeve

Ne mund të përdorim kompani dhe individë të palëve të treta për të lehtësuar Shërbimin tonë, për të siguruar Shërbimin në emrin tonë, për të kryer shërbime të lidhura me Shërbimin ose për të na ndihmuar në analizimin se si përdoret Shërbimi ynë.

Këto palë të treta kanë qasje në Informacionin tuaj Personal vetëm për të kryer këto detyra në emrin tonë dhe janë të detyruar të mos i zbulojnë ose përdorin ato për ndonjë qëllim tjetër.

Siguria

Siguria e Informacionit tuaj Personal është e rëndësishme për ne, por mos harroni se asnjë metodë e transmetimit në Internet, ose metoda e ruajtjes elektronike nuk është 100% e sigurt. Ndërsa përpiqemi të përdorim mjete të pranueshme komerciale për të mbrojtur Informacionin tuaj Personal, ne nuk mund të garantojmë sigurinë e tij absolute.

Lidhje me faqet e tjera

Shërbimi ynë mund të përmbajë lidhje me faqet e tjera që nuk operohen nga ne. Nëse klikoni në një lidhje të palës së tretë, do të drejtoheni në web faqen e asaj pale të tretë. Ne ju këshillojmë fuqimisht të rishikoni Politikën e Privatësisë të çdo faqe web që vizitoni.

Ne nuk kemi asnjë kontroll mbi të, dhe nuk marrim asnjë përgjegjësi për përmbajtjen, politikat e privatësisë ose praktikat e ndonjë site ose shërbimi të palëve të treta.

Privatësia e fëmijëve

Shërbimi ynë nuk i drejtohet askujt nën moshën 18 vjeç (“Fëmijët”).

Ne nuk mbledhim me vetëdije informacione të identifikueshme nga fëmijët nën 18 vjeç. Nëse jeni prind ose kujdestar dhe jeni të vetëdijshëm që fëmija juaj na ka dhënë Informacione Personale, ju lutemi na kontaktoni. Nëse zbulojmë se një fëmijë nën 18 vjeç na ka dhënë Informacione Personale, ne menjëherë do të fshijmë informacione të tilla nga serverat tanë.

Pajtueshmëria me ligjet

Ne do të zbulojmë Informacionin tuaj Personal kur kërkohet ta bëjmë këtë me ligj ose thirrje.

Ndryshimet në këtë Rregullore të Privatësisë

Ne mund të azhurnojmë politikën tonë të privatësisë herë pas here. Ne do t’ju njoftojmë për çdo ndryshim duke postuar Politikën e re të Privatësisë në këtë faqe.

Ju këshillojmë të rishikoni këtë Politikë të Privatësisë në mënyrë periodike për çdo ndryshim. Ndryshimet në këtë Politikë të Privatësisë janë efektive kur ato postohen në këtë faqe.

Na kontaktoni

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë Rregullore të Privatësisë, ju lutemi na kontaktoni info@inaccessorize.com

Rregjistrohu në listën e pritjes Rregjistrohu në listën e pritjes. Do ju informojmë kur produkti të jetë gjendje në magazinë. Ju lutemi lini adresën tuaj të vlefshme të emailit më poshtë.