Grand Soir

150 L2400 L

Aroma më e mirë e qelibarit. Magjike, e bukur. E ëmbël dhe e ngrohtë. Është e pasur

Në familjen e aromave nga Maison Francis Kurkdjian Grand Soir unisex

U prezantua në vitin 2016

Aroma më e mirë e qelibarit. Magjike, e bukur. E ëmbël dhe e ngrohtë. Është e pasur, luksoze dhe madhështore siç e sugjeron edhe emri. Grand Soir hapet me Amber dhe Tonka, por thahet në Amber dhe Vanilje e bukur me një përbërës të vogël drusor. Në fillim ka aromë jashtëzakonisht mashkullore, pastaj bëhet më femërore ose uniseks. Është një aromë për mot të ftohtë.

  • Nota e larta labdanum spanjoll, portokalli
  • Notat e mesme janë të Benzoin
  • Notat bazë janë Amber, Kedri, Musk, Tonka, Vanilje

*Kategoria Parfum përmban 30% vaj aromatik.

*Kategoria Eau de Parfum përmban 20% vaj aromatik.

*Kategoria Eau de Toilette  përmban 10% vaj aromatik.

*Vaji ynë aromatik është i ngjashëm me markat e njohura dhe të drejtat janë të prodhuesve dhe / ose projektuesve të tyre përkatës. Këto versione NUK janë për tu ngatërruar me origjinalet dhe The Fragrance Shop IN ACCESSORIZE nuk ka asnjë lidhje me prodhuesin / projektuesin. Interpretimi ynë i këtyre aromave u krijua përmes analizave kimike dhe riprodhimit. Ky përshkrim është t’i japë klientit një ide për aromën, jo për ta mashtruar, ngatërruar klientin ose për të shkelur emrin e prodhuesve / krijuesve dhe markën e tyre të vlefshme tregtare.

Reviews

There are no reviews yet

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Rregjistrohu në listën e pritjes Rregjistrohu në listën e pritjes. Do ju informojmë kur produkti të jetë gjendje në magazinë. Ju lutemi lini adresën tuaj të vlefshme të emailit më poshtë.
Grand Soir
150 L2400 LSelect options