Golden Suede

150 L2400 L

Lëkurë,  dru, aromë orientale.

Share

Lëkurë,  dru, aromë orientale.

Duke riinterpretuar ngrohtësinë e kamoshit dhe strukturën sensuale të lidhur me ekskluzivitetin e drurit të agarit nga delikatesa e luleve dhe mbështjellja e silazhit të myshkut.

Aroma përmban: Piper, osmanthus, vaj oliban, pjeshkë, trëndafil, jasemin, vjollce, kamosh, qelibar, dru agari, benzoinë dhe myshk të bardhë.

*Kategoria Parfum përmban 30% vaj aromatik.

*Kategoria Eau de Parfum përmban 20% vaj aromatik.

*Kategoria Eau de Toilette  përmban 10% vaj aromatik.

*Produkti i blerë mund të jetë i ndryshëm nga ai i paraqitur në foto.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.

Rregjistrohu në listën e pritjes Rregjistrohu në listën e pritjes. Do ju informojmë kur produkti të jetë gjendje në magazinë. Ju lutemi lini adresën tuaj të vlefshme të emailit më poshtë.
Golden Suede
150 L2400 LSelect options