Sauvage Elixir

150 L2400 L

Ka aromë luksi! Një version i thellë qelibari, i ëmbël, delikat, me temjan.. Elixir është shumë i ndryshëm dhe përfshin shumë erëza. Kjo aromë është një version më i ëmbël, më seksi dhe më i errët i Dior Sauvage.

Në familjen e aromave për meshkuj nga Dior Sauvage Elixir

U prezantua në vitin 2021

Ka aromë luksi! Një version i thellë qelibari, i ëmbël, delikat, me temjan.. Elixir është shumë i ndryshëm dhe përfshin shumë erëza. Kjo aromë është një version më i ëmbël, më seksi dhe më i errët i Dior Sauvage.

Hapet me një shpërthim të grejpfrutit, levandos dhe jamballit përpara se të zhvillojë shpejt një zemër më të thellë duke shtuar kanellë, arrëmyshk dhe kardamom në përzierje për të krijuar një re vërtetë enigmatike erëzash të ngrohta aromatike.

Ndërsa druri i sandalit thahet, paçuli dhe vetiveri fillojnë të shkëlqejnë, duke i dhënë aromës një errësirë ​​prej dheu. Levanda, jamballi dhe arrëmyshku janë të qëndrueshme gjatë gjithë jetës së aromës dhe jamballi në veçanti i jep asaj një ndjesi ngjitëse, pothuajse rrëshirë.

Kjo është ajo që Sauvage duhet të ishte dhe një kryevepër absolute moderne.
Mund ta përdorni gjatë gjithë vitit.

  • Notat e larta janë të arrëmyshkut, kanellës, kardamomit dhe grejpfrutit
  • Notat e mesme janë të levandës
  • Notat bazë janë Jamball, dru sandali, qelibar, paçuli dhe vetiver Haitian.

*Produkti “parfum” përmban 30% vaj aromatik.

*Produkti “eau de parfum” përmban 20% vaj aromatik.

*Të gjitha produktet tona janë bërë me porosi, nuk i mbajmë produktet në stok.

*Vaji ynë aromatik është i ngjashëm me markat e njohura dhe të drejtat janë të prodhuesve dhe / ose projektuesve të tyre përkatës. Këto versione NUK janë për tu ngatërruar me origjinalet dhe The Fragrance Shop IN ACCESSORIZE nuk ka asnjë lidhje me prodhuesin / projektuesin. Interpretimi ynë i këtyre aromave u krijua përmes analizave kimike dhe riprodhimit. Ky përshkrim është t’i japë klientit një ide për aromën, jo për ta mashtruar, ngatërruar klientin ose për të shkelur emrin e prodhuesve / krijuesve dhe markën e tyre të vlefshme tregtare.

Shqyrtime

There are no reviews yet

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.

Rregjistrohu në listën e pritjes Rregjistrohu në listën e pritjes. Do ju informojmë kur produkti të jetë gjendje në magazinë. Ju lutemi lini adresën tuaj të vlefshme të emailit më poshtë.