Poppy & Barley

150 L2400 L

Është aromë freskuese, e lehtë për t’u përdorur. Lulet të gazuara, fiku dhe rrushi i thatë i lëngshëm, gruri dhe elbi i freskët tokësor janë notat dominuese të kësaj arome.

Në familjen e aromave nga Jo Malone Poppy & Barley unisex

U prezantua në vitin 2019

Është aromë freskuese, e lehtë për t’u përdorur. Lulet të gazuara, fiku dhe rrushi i thatë i lëngshëm, gruri dhe elbi i freskët tokësor janë notat dominuese të kësaj arome. Poppy & Barley është e ndritshme, e ngrohtë, e bukur dhe e lumtur. E pershtatshme per te gjitha moshat. Provoni ta shtresoni me Myrrh dhe Tonka për një aromë më mashkullore.

  • Notat kryesore Fiku, Vjollca dhe Gooseberry
  • Notat e mesme janë pudër, grurë dhe lulekuqe
  • Notat bazë janë myshku i bardhë, elbi dhe filiz.

*Kategoria Parfum përmban 30% vaj aromatik.

*Kategoria Eau de Parfum përmban 20% vaj aromatik.

*Vaji ynë aromatik është i ngjashëm me markat e njohura dhe të drejtat janë të prodhuesve dhe / ose projektuesve të tyre përkatës. Këto versione NUK janë për tu ngatërruar me origjinalet dhe The Fragrance Shop IN ACCESSORIZE nuk ka asnjë lidhje me prodhuesin / projektuesin. Interpretimi ynë i këtyre aromave u krijua përmes analizave kimike dhe riprodhimit. Ky përshkrim është t’i japë klientit një ide për aromën, jo për ta mashtruar, ngatërruar klientin ose për të shkelur emrin e prodhuesve / krijuesve dhe markën e tyre të vlefshme tregtare.

Shqyrtime

There are no reviews yet

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.

Rregjistrohu në listën e pritjes Rregjistrohu në listën e pritjes. Do ju informojmë kur produkti të jetë gjendje në magazinë. Ju lutemi lini adresën tuaj të vlefshme të emailit më poshtë.
Poppy & Barley
150 L2400 LSelect options