Nectarine Blossom & Honey

150 L2400 L

Në familjen e aromave për femra nga Jo Malone Nectarine Blossom & Honey

U prezantua në vitin 2005

Aromë e lehtë verore, frut-lule.

Aromat e Jo Malone janë të dizajnuara për tu kombinuar, provoni ti shtresoni me aroma të ndryshme

për të krijuar një aromë unike.

  • Notat e larta janë nota jeshile, rrush pa farra dhe petigrani
  • Notat e mesme janë të nektarinës dhe pseudoakacisë
  • Notat bazë janë vetiver, pjeshkë dhe kumbull

*Kategoria Parfum përmban 30% vaj aromatik.

*Kategoria Eau de Parfum përmban 20% vaj aromatik.

*Kategoria Eau de Toilette  përmban 10% vaj aromatik.

*Vaji ynë aromatik është i ngjashëm me markat e njohura dhe të drejtat janë të prodhuesve dhe / ose projektuesve të tyre përkatës. Këto versione NUK janë për tu ngatërruar me origjinalet dhe The Fragrance Shop IN ACCESSORIZE nuk ka asnjë lidhje me prodhuesin / projektuesin. Interpretimi ynë i këtyre aromave u krijua përmes analizave kimike dhe riprodhimit. Ky përshkrim është t’i japë klientit një ide për aromën, jo për ta mashtruar, ngatërruar klientin ose për të shkelur emrin e prodhuesve / krijuesve dhe markën e tyre të vlefshme tregtare.

Shqyrtime

There are no reviews yet

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.

Rregjistrohu në listën e pritjes Rregjistrohu në listën e pritjes. Do ju informojmë kur produkti të jetë gjendje në magazinë. Ju lutemi lini adresën tuaj të vlefshme të emailit më poshtë.
Nectarine Blossom & Honey
150 L2400 LSelect options