English Pear & Freesia

150 L2400 L

Në familjen e aromave për femra nga Jo Malone English Pear & Freesia

U prezantua në vitin 2010

Aromë e ëmbël, elegante dhe e pastër. Për fillim të pranverës ose në vjeshtë.

Aromat e Jo Malone janë të dizajnuara për tu kombinuar, provoni ti shtresoni me aroma të ndryshme për të krijuar një aromë unike.

  • Notat e larta janë të pjeprit dhe dardhës
  • Notat e mesme janë të frezisë dhe trëndafilit
  • Notat bazë janë të myshkut, patchulit, qelibarit dhe ravenit

*Kategoria Parfum përmban 30% vaj aromatik.

*Kategoria Eau de Parfum përmban 20% vaj aromatik.

*Kategoria Eau de Toilette  përmban 10% vaj aromatik.

*Vaji ynë aromatik është i ngjashëm me markat e njohura dhe të drejtat janë të prodhuesve dhe / ose projektuesve të tyre përkatës. Këto versione NUK janë për tu ngatërruar me origjinalet dhe The Fragrance Shop IN ACCESSORIZE nuk ka asnjë lidhje me prodhuesin / projektuesin. Interpretimi ynë i këtyre aromave u krijua përmes analizave kimike dhe riprodhimit. Ky përshkrim është t’i japë klientit një ide për aromën, jo për ta mashtruar, ngatërruar klientin ose për të shkelur emrin e prodhuesve / krijuesve dhe markën e tyre të vlefshme tregtare.

Reviews

There are no reviews yet

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Rregjistrohu në listën e pritjes Rregjistrohu në listën e pritjes. Do ju informojmë kur produkti të jetë gjendje në magazinë. Ju lutemi lini adresën tuaj të vlefshme të emailit më poshtë.
English Pear & Freesia
150 L2400 LSelect options