Myrrh & Tonka

150 L2400 L

Një aromë e mrekullueshme. E ëmbël me nota tokësore. E ngrohtë, e pasur, e bukur. Në një ditë të ftohtë ndihet si një triko e ngrohtë e e rehatshme.

Në familjen e aromave nga Jo Malone London Myrrh & Tonka unisex

U prezantua në vitin 2016

Një aromë e mrekullueshme. E ëmbël me nota tokësore. E ngrohtë, e pasur, e bukur. Në një ditë të ftohtë ndihet si një triko e ngrohtë e e rehatshme.
Jo e përditshme por është një parfum perfekt modern.

Fleksibiliteti i kësaj aromë është gjithashtu i mirë. Për Vjeshtën, Dimrin dhe Pranverën e hershme është vendi ku aroma do të shkëlqejë më shumë.

  • Nota e lartë është e levandos
  • Nota e mesme është e Mirrës
  • Notat bazë janë të fasules Tonka, vaniljes dhe bajames

*Kategoria Parfum përmban 30% vaj aromatik.

*Kategoria Eau de Parfum përmban 20% vaj aromatik.

*Kategoria Eau de Toilette  përmban 10% vaj aromatik.

*Vaji ynë aromatik është i ngjashëm me markat e njohura dhe të drejtat janë të prodhuesve dhe / ose projektuesve të tyre përkatës. Këto versione NUK janë për tu ngatërruar me origjinalet dhe The Fragrance Shop IN ACCESSORIZE nuk ka asnjë lidhje me prodhuesin / projektuesin. Interpretimi ynë i këtyre aromave u krijua përmes analizave kimike dhe riprodhimit. Ky përshkrim është t’i japë klientit një ide për aromën, jo për ta mashtruar, ngatërruar klientin ose për të shkelur emrin e prodhuesve / krijuesve dhe markën e tyre të vlefshme tregtare.

Shqyrtime

There are no reviews yet

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.

Rregjistrohu në listën e pritjes Rregjistrohu në listën e pritjes. Do ju informojmë kur produkti të jetë gjendje në magazinë. Ju lutemi lini adresën tuaj të vlefshme të emailit më poshtë.
Myrrh & Tonka
150 L2400 LSelect options