Mr. Burberry

450 L2400 L

Një aromë me klas.

Në familjen e aromave për meshkuj Burberry Mr. Burberry

U prezantua në vitin 2016

Kjo është një aromë me të vërtetë me klas nga Burberry.

Koha më e mirë për të mbajtur këtë aromë është në një ditë e ngrohtë me shi.

  • Notat e larta janë të grejpfrutit, kardamomit, tarragonit dhe nenexhikut
  • Notat e mesme janë të gjethes së thuprës, arrëmyshkut, kedrit dhe livandës
  • Notat bazë janë drurit të sandalit, drurit të guvave, vetiverit, amperoksilit, benzonit dhe myshkut të lisit.

Parfumet përmbajnë 30% vaj aromatik.

*Produkti i blerë mund të jetë i ndryshëm nga ai i paraqitur në foto.

*Shishet në foto janë përdorur për arsye promocionale.

*Vaji ynë aromatik është i ngjashëm me markat e njohura dhe të drejtat janë të prodhuesve dhe / ose projektuesve të tyre përkatës. Këto versione NUK janë për tu ngatërruar me origjinalet dhe The Fragrance Shop IN ACCESSORIZE nuk ka asnjë lidhje me prodhuesin / projektuesin. Interpretimi ynë i këtyre aromave u krijua përmes analizave kimike dhe riprodhimit. Ky përshkrim është t’i japë klientit një ide për aromën, jo për ta mashtruar, ngatërruar klientin ose për të shkelur emrin e prodhuesve / krijuesve dhe markën e tyre të vlefshme tregtare.

Sasia

, , , , , , , ,

Reviews

There are no reviews yet

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Rregjistrohu në listën e pritjes Rregjistrohu në listën e pritjes. Do ju informojmë kur produkti të jetë gjendje në magazinë. Ju lutemi lini adresën tuaj të vlefshme të emailit më poshtë.
Mr. Burberry
450 L2400 LSelect options