L’Ombre Des Merveilles

150 L2400 L

Interesante dhe unike. L’ombre des Merveilles befason me një përzierje çaji të zi të ftohtë të kombinuar me temjan pikant dhe kokrra tonka jo shumë të ëmbël. Një aromë e lehtë e butë e bimëve mesdhetare mahnit shqisat tuaja.

Share

Në familjen e aromave nga Hermes  L’Ombre Des Merveilles   unisex

U prezantua në vitin 2020

Interesante dhe unike. L’ombre des Merveilles befason me një përzierje çaji të zi të ftohtë të kombinuar me temjan pikant dhe kokrra tonka jo shumë të ëmbël. Një aromë e lehtë e butë e bimëve mesdhetare mahnit shqisat tuaja. Kjo është pikërisht ajo që është L’ombre des Merveilles. Dashuri e menjëhershme! Është i freskët, i ujshëm, temjan i butë dhe pikant. Nota e drurit të kujton një pyll pas shiut dhe kokrrat e tonkës shtojnë pak ëmbëlsi dhe ngrohtësi. Është për netët e verës ose ditët me shi të pranverës. Aromë shumë e këndshme qetësuese, delikate çaji. Plotësisht unisex.

  • Notat kryesore e çajit të zi
  • Notat e mesme janë  të të temjanit
  • Notat bazë janë Fasule Tonka

*Kategoria Parfum përmban 30% vaj aromatik.

*Kategoria Eau de Parfum përmban 20% vaj aromatik.

*Vaji ynë aromatik është i ngjashëm me markat e njohura dhe të drejtat janë të prodhuesve dhe / ose projektuesve të tyre përkatës. Këto versione NUK janë për tu ngatërruar me origjinalet dhe The Fragrance Shop IN ACCESSORIZE nuk ka asnjë lidhje me prodhuesin / projektuesin. Interpretimi ynë i këtyre aromave u krijua përmes analizave kimike dhe riprodhimit. Ky përshkrim është t’i japë klientit një ide për aromën, jo për ta mashtruar, ngatërruar klientin ose për të shkelur emrin e prodhuesve / krijuesve dhe markën e tyre të vlefshme tregtare.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.

Rregjistrohu në listën e pritjes Rregjistrohu në listën e pritjes. Do ju informojmë kur produkti të jetë gjendje në magazinë. Ju lutemi lini adresën tuaj të vlefshme të emailit më poshtë.
L’Ombre Des Merveilles
150 L2400 LSelect options