EXTREME LEATHER unisex

150 L2400 L

Aromë orientale lëkure dhe frutash . Extreme Leather lidhet

aspektet e freskëta të frutave jeshile me ngrohtësinë e erëzave

dhe nënvizohet nga një bazë druri e fortë dhe mashkullore

qelibar i dominuar nga lëkura.

 

*Kategoria Parfum përmban 30% vaj aromatik.

*Kategoria Eau de Parfum përmban 20% vaj aromatik.

*Kategoria Eau de Toilette  përmban 10% vaj aromatik.

*Produkti i blerë mund të jetë i ndryshëm nga ai i paraqitur në foto.

Reviews

There are no reviews yet

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Rregjistrohu në listën e pritjes Rregjistrohu në listën e pritjes. Do ju informojmë kur produkti të jetë gjendje në magazinë. Ju lutemi lini adresën tuaj të vlefshme të emailit më poshtë.
EXTREME LEATHEREXTREME LEATHER unisex
150 L2400 LSelect options