COCONUT PASSION

150 L2400 L

kokos i zhytur në vanilje

Në familjen e aromave nga Victoria’s Secret Coconut Passion

U prezantua në vitin 2010

Është kokos i zhytur në vanilje. Atë arrë kokosi kremoze që gjithmonë keni ëndërruar ta nuhasni. Ka aromë të ëmbël dhe tropikale. Nëse doni një vanilje të thjeshtë, të ngrohtë dhe të ëmbël, kjo është ajo.

  • Nota e lartë Kokosi
  • Nota e mesme Zambaku i Luginës (Muguet)
  • Nota bazë Vanilje

*Kategoria Parfum përmban 30% vaj aromatik.

*Kategoria Eau de Parfum përmban 20% vaj aromatik.

*Kategoria Eau de Toilette  përmban 10% vaj aromatik.

*Vaji ynë aromatik është i ngjashëm me markat e njohura dhe të drejtat janë të prodhuesve dhe / ose projektuesve të tyre përkatës. Këto versione NUK janë për tu ngatërruar me origjinalet dhe The Fragrance Shop IN ACCESSORIZE nuk ka asnjë lidhje me prodhuesin / projektuesin. Interpretimi ynë i këtyre aromave u krijua përmes analizave kimike dhe riprodhimit. Ky përshkrim është t’i japë klientit një ide për aromën, jo për ta mashtruar, ngatërruar klientin ose për të shkelur emrin e prodhuesve / krijuesve dhe markën e tyre të vlefshme tregtare.

Reviews

There are no reviews yet

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Rregjistrohu në listën e pritjes Rregjistrohu në listën e pritjes. Do ju informojmë kur produkti të jetë gjendje në magazinë. Ju lutemi lini adresën tuaj të vlefshme të emailit më poshtë.
COCONUT PASSION
150 L2400 LSelect options