YUJA UNISEX

150 L2400 L

Një aromë agrumesh e freskët dhe e ëmbël.

Në familjen e aromave nga Jo Malone Yuja unisex.

U prezantua në vitin 2020

Një aromë agrumesh e freskët. Jo shumë e ëmbël, por as e thartë. Është e freskët, por jo me limon. E përkryer për pranverë dhe verë.

  • Notat e larta janë të frutave Yuzu.
  • Nota e mesme të sherebelës.
  • Nota bazë janë rrëshirë bredhi dhe kedrër

*Kategoria Parfum përmban 30% vaj aromatik.

*Kategoria Eau de Parfum përmban 20% vaj aromatik.

*Vaji ynë aromatik është i ngjashëm me markat e njohura dhe të drejtat janë të prodhuesve dhe / ose projektuesve të tyre përkatës. Këto versione NUK janë për tu ngatërruar me origjinalet dhe The Fragrance Shop IN ACCESSORIZE nuk ka asnjë lidhje me prodhuesin / projektuesin. Interpretimi ynë i këtyre aromave u krijua përmes analizave kimike dhe riprodhimit. Ky përshkrim është t’i japë klientit një ide për aromën, jo për ta mashtruar, ngatërruar klientin ose për të shkelur emrin e prodhuesve / krijuesve dhe markën e tyre të vlefshme tregtare.

Shqyrtime

There are no reviews yet

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.

Rregjistrohu në listën e pritjes Rregjistrohu në listën e pritjes. Do ju informojmë kur produkti të jetë gjendje në magazinë. Ju lutemi lini adresën tuaj të vlefshme të emailit më poshtë.
YUJA UNISEX
150 L2400 LSelect options