Versace Pour Homme

450 L2400 L

Një aromë e këndshme agrumesh.

Share

Në familjen e aromave nga Versace Pour Homme

U prezantua në vitin 2008

Një aromë e këndshme agrumesh. Shumë e gjithanëshme për tu përdorur në çdo kohë.

  • Notat e larta janë të limonit, nerolit, bergamot dhe trëndafili i Majit
  • Notat e mesme janë të Iakinthos, sherebele, kedër dhe barbarozë
  • Notat bazë janë të fasules tonka, myshk dhe qelibar

Parfumet përmbajnë 30% vaj aromatik.

*Produkti i blerë mund të jetë i ndryshëm nga ai i paraqitur në foto.

*Shishet në foto janë përdorur për arsye promocionale.

*Vaji ynë aromatik është i ngjashëm me markat e njohura dhe të drejtat janë të prodhuesve dhe / ose projektuesve të tyre përkatës. Këto versione NUK janë për tu ngatërruar me origjinalet dhe The Fragrance Shop IN ACCESSORIZE nuk ka asnjë lidhje me prodhuesin / projektuesin. Interpretimi ynë i këtyre aromave u krijua përmes analizave kimike dhe riprodhimit. Ky përshkrim është t’i japë klientit një ide për aromën, jo për ta mashtruar, ngatërruar klientin ose për të shkelur emrin e prodhuesve / krijuesve dhe markën e tyre të vlefshme tregtare.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.

Rregjistrohu në listën e pritjes Rregjistrohu në listën e pritjes. Do ju informojmë kur produkti të jetë gjendje në magazinë. Ju lutemi lini adresën tuaj të vlefshme të emailit më poshtë.
Versace Pour Homme
450 L2400 LSelect options