Un Jardin à Cythère

150 L2400 L

E ngrohtë dhe e artë, me diell dhe e ëmbël, si një copë tortë me limon të freskët.

Në familjen e aromave nga Hermès Un Jardin à Cythère (Një kopsht në Kythira) aromë unisex

U prezantua në vitin 2023

E ngrohtë dhe e artë, me diell dhe e ëmbël. Kombinimi i fistikut të ngrohtë në hapje me agrume, si limoni i freskët i sapo prerë, por me një nuancë pudre, si një copë tortë me limona të freskët. Fistiku bëhet më i fortë ndërsa thahet. Kjo aromë qëndron në notat e mesme, të cilat janë të freskëta dhe jeshile. Me kalimin e kohës, nota e fistikut shndërrohet në një marzipan fistiku. Druri i ullirit e pengon atë të bëhet gurme dhe e bën atë më aromatik. Çdo notë e listuar është e qartë dhe e dallueshme. Kjo aromë ka nevojë për diell dhe ngrohtësi që të shkëlqejë. Aroma e përsosur për nxehtësinë e verës, duke pirë një frape të frohtë në hije.

  • Përmban nota të agrumeve, fistikut, pemës së ullirit, n0ota jeshile

 

*Produkti “parfum” përmban 30% vaj aromatik.

*Produkti “eau de parfum” përmban 20% vaj aromatik.

*Të gjitha produktet tona janë bërë me porosi, ne nuk i mbajmë produktet në stok.

*Vaji ynë aromatik është i ngjashëm me markat e njohura dhe të drejtat janë të prodhuesve dhe / ose projektuesve të tyre përkatës. Këto versione NUK janë për tu ngatërruar me origjinalet dhe The Fragrance Shop IN ACCESSORIZE nuk ka asnjë lidhje me prodhuesin / projektuesin. Interpretimi ynë i këtyre aromave u krijua përmes analizave kimike dhe riprodhimit. Ky përshkrim është t’i japë klientit një ide për aromën, jo për ta mashtruar, ngatërruar klientin ose për të shkelur emrin e prodhuesve / krijuesve dhe markën e tyre të vlefshme tregtare.

Shqyrtime

There are no reviews yet

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.

Rregjistrohu në listën e pritjes Rregjistrohu në listën e pritjes. Do ju informojmë kur produkti të jetë gjendje në magazinë. Ju lutemi lini adresën tuaj të vlefshme të emailit më poshtë.