Perzieres Magnetik

20000 L37000 L

Përzierës magnetik me mbajtës për termometër.

E disponueshme në dy madhësi:

E vogël me dimensione: 200 * 120 * 90mm
E madhe me dimensione: 265 * 185 * 190mm

Share

Përzierës magnetik me mbajtëse për termometër.

Një përzierës magnetik është një pajisje laboratorike që përdor fushë magnetike rrotulluese. Qëllimi është që një shufër përzierëse e zhytur në një lëng të rrotullohet shumë shpejt, duke e trazuar kështu lëngun.

Përzierësi magnetik përdoret për të trazuar lëngjet. Eshtë një pajisje thelbësore për çdo laborator dhe industri.

E disponueshme në dy madhësi:

E vogël me dimensione: 200 * 120 * 90mm
E madhe me dimensione: 265 * 185 * 190mm

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.

Rregjistrohu në listën e pritjes Rregjistrohu në listën e pritjes. Do ju informojmë kur produkti të jetë gjendje në magazinë. Ju lutemi lini adresën tuaj të vlefshme të emailit më poshtë.
Perzieres Magnetik
20000 L37000 LPërzgjidhni mundësi