Paraffin Wax

300 L11500 L

Dyll për qirinj në enë

Share

Paraffin Container Wax

Një dyll parafine me cilësi shumë të mirë për prodhimin e qirinjve në enë. Dylli ynë është i bardhë dhe ofron një sipërfaqe të lëmuar dhe të përsosur për qirinj luksoz të cilësisë së lartë. Ky dyll shpërndan shumë mirë aromën dhe nuk tkuret në enët e qelqit për djegie të pastër dhe të qëndrueshme.

Specifikimet e dylli:
Emri: E211 Paraffin Wax Mban deri në 12% vaj aromatik. Pika e shkrirjes është 57 ° C. Shitet ne formë pllake.

200gr

Peshë N/A

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.

Rregjistrohu në listën e pritjes Rregjistrohu në listën e pritjes. Do ju informojmë kur produkti të jetë gjendje në magazinë. Ju lutemi lini adresën tuaj të vlefshme të emailit më poshtë.