Wood Wicks – Fitil Druri

50 L

Availability: In stock

Fitil druri natyral me bazë metalike. I bërë nga pemë frutore, jo toksike, pa plumb, pa zink dhe pa parafinë.

inaccessorize.com sugjeron për dyll soje, 2 fitila të bashkuara në vend të një.

  • Lloji: Fitil druri
  • Pamje: natyrale
  • Diametri maksimal: Diametri i qiririt 7.5cm
  • Aplikimet: Për qirinj parafine 1 fitil druri
  • Për qirinj Soje 2 fitila druri
  • Përmasat: 1.3cm gjerësi x 13cm lartësi
  • Shënime: Përfshinë një bazë metalike

Reviews

There are no reviews yet

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Rregjistrohu në listën e pritjes Rregjistrohu në listën e pritjes. Do ju informojmë kur produkti të jetë gjendje në magazinë. Ju lutemi lini adresën tuaj të vlefshme të emailit më poshtë.
Wood Wicks – Fitil Druri
50 L

Availability: In stock