Ombre Leather unisex

150 L2400 L

Aromë e ngrohtë, me lëkurë, elegante.

Në familjen e aromave nga Tom Ford Ombre Leather unisex

U prezantua në vitin 2018

Aromë e ngrohtë, me lëkurë, elegante. Aroma e lëkurës është dehëse.

Eshtë një aromë që mbahet lehtë në zyrë dhe natën. Funksionon më mirë gjatë kohës së ftohtë.

  • Notat e larta janë të kardamomit
  • Notat e mesme janë  zambakut, lëkurës dhe jaseminit
  • Notat bazë janë të patchoulit, qelibarit dhe myshkut

*Kategoria Parfum përmban 30% vaj aromatik.

*Kategoria Eau de Parfum përmban 20% vaj aromatik.

*Kategoria Eau de Toilette  përmban 10% vaj aromatik.

*Vaji ynë aromatik është i ngjashëm me markat e njohura dhe të drejtat janë të prodhuesve dhe / ose projektuesve të tyre përkatës. Këto versione NUK janë për tu ngatërruar me origjinalet dhe The Fragrance Shop IN ACCESSORIZE nuk ka asnjë lidhje me prodhuesin / projektuesin. Interpretimi ynë i këtyre aromave u krijua përmes analizave kimike dhe riprodhimit. Ky përshkrim është t’i japë klientit një ide për aromën, jo për ta mashtruar, ngatërruar klientin ose për të shkelur emrin e prodhuesve / krijuesve dhe markën e tyre të vlefshme tregtare.

Shqyrtime

There are no reviews yet

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.

Rregjistrohu në listën e pritjes Rregjistrohu në listën e pritjes. Do ju informojmë kur produkti të jetë gjendje në magazinë. Ju lutemi lini adresën tuaj të vlefshme të emailit më poshtë.