Molecule 02

150 L2400 L

Një aromë sintetike dhe një molekulë e çuditshme.

Share

Në familjen e aromave nga Escentric Molecules Molecule 02 unisex

U prezantua në vitin 2008

MOLEKULE O2 mban aromë të ndryshme në çdo lëkura e cdo njeriu. Një aromë sintetike dhe një molekulë e çuditshme.
Fillon pak alkoolike, pastaj zhduket dhe si magji fillon të nxjerrë një aromë të caktuar. Eshtë e mahnitshme në ajër. Pak mashkullore, por shumë e ngrohtë dhe e njohur. Perfekte për mot të nxehtë. E pastër, e freskët dhe e këndshme. Mund të përzihet edhe me parfume të tjera.

Aroma sillet rreth ambroxanit

*Kategoria Parfum përmban 30% vaj aromatik.

*Kategoria Eau de Parfum përmban 20% vaj aromatik.

*Kategoria Eau de Toilette  përmban 10% vaj aromatik.

*Vaji ynë aromatik është i ngjashëm me markat e njohura dhe të drejtat janë të prodhuesve dhe / ose projektuesve të tyre përkatës. Këto versione NUK janë për tu ngatërruar me origjinalet dhe The Fragrance Shop IN ACCESSORIZE nuk ka asnjë lidhje me prodhuesin / projektuesin. Interpretimi ynë i këtyre aromave u krijua përmes analizave kimike dhe riprodhimit. Ky përshkrim është t’i japë klientit një ide për aromën, jo për ta mashtruar, ngatërruar klientin ose për të shkelur emrin e prodhuesve / krijuesve dhe markën e tyre të vlefshme tregtare.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.

Rregjistrohu në listën e pritjes Rregjistrohu në listën e pritjes. Do ju informojmë kur produkti të jetë gjendje në magazinë. Ju lutemi lini adresën tuaj të vlefshme të emailit më poshtë.
Molecule 02
150 L2400 LSelect options