Jungle L’Elephant

150 L2400 L

Në familjen e aromave për femra nga Kenzo Jungle L’Elephant

U prezantua në vitin 1996

Aromë elegante, e ekuilibruar, e pasur, ka personalitetin e vet të veçantë.

Nuk është një parfum për të gjithë. Eshtë vërtet, vërtet aromë pikante! Dashamirësit e erëzave

do të dashurohen me të. Unike dhe kryevepër në kategorinë e saj. Spruconi lehtë.

Ideale për motin e ftohtë. Sa më ftohtë aq më mirë.

  • Notat e larta janë të portokall mandarinës, karafilave dhe qimnonit
  • Notat e mesme janë qimnon, mango, luledielli, ylang-ylang, jamball, gardenja, kardamom
  • Notat bazë janë të qelibarit, patchulit dhe vaniljes

*Kategoria Parfum përmban 30% vaj aromatik.

*Kategoria Eau de Parfum përmban 20% vaj aromatik.

*Kategoria Eau de Toilette  përmban 10% vaj aromatik.

*Vaji ynë aromatik është i ngjashëm me markat e njohura dhe të drejtat janë të prodhuesve dhe / ose projektuesve të tyre përkatës. Këto versione NUK janë për tu ngatërruar me origjinalet dhe The Fragrance Shop IN ACCESSORIZE nuk ka asnjë lidhje me prodhuesin / projektuesin. Interpretimi ynë i këtyre aromave u krijua përmes analizave kimike dhe riprodhimit. Ky përshkrim është t’i japë klientit një ide për aromën, jo për ta mashtruar, ngatërruar klientin ose për të shkelur emrin e prodhuesve / krijuesve dhe markën e tyre të vlefshme tregtare.

Reviews

There are no reviews yet

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Rregjistrohu në listën e pritjes Rregjistrohu në listën e pritjes. Do ju informojmë kur produkti të jetë gjendje në magazinë. Ju lutemi lini adresën tuaj të vlefshme të emailit më poshtë.
Jungle L’Elephant
150 L2400 LSelect options