GRIS

(1 shqyrtim nga klient)

150 L2400 L

E pastër, e rehatshme, tokësore, elegante, më shumë femërore se mashkullore, e veçantë, e ëmbël, unike, e drunjtë dhe shumë e këndshme. Aromë për të gjitha stinët.

Në familjen e aromave nga Dior Privee Gris unisex

U prezantua në vitin 2017

Gris Dior, i njohur më parë si Gris Montaigne, hapet me një projeksion të trëndafilave të ëmbël, myshk, pudër dhe nota jeshile. Hapja është e freskët, elegante, e qetë, e butë, me lule dhe shumë e këndshme. Myshku, trëndafilat dhe patchouli janë notat kryesore, duke krijuar një përzierje unike që duket shumë e sofistikuar. Trëndafilat janë të dukshëm, por sugjerojnë trëndafila të bardhë në krahasim me trëndafilat e kuq. Është një aromë e qetë trëndafili pa qenë e ashpër apo shumë intensive. Patchouli shton një notë jeshile shumë të freskët, elegante, moderne dhe të këndshme. Duhet një moment i shkurtër, por qelibar bashkohet së shpejti me aromën me një prekje të ëmbël rrëshirë dhe pudre, duke rritur projeksionin e aromës. Kedri dhe druri i sandalit janë nota mbështetëse, një prekje kremoze e lehtë drusore dhe e ëmbël në sfond. Aroma ndihet e pastër, e rehatshme, tokësore, elegante, më shumë femërore sesa mashkullore, e veçantë, e ëmbël, unike, e drunjtë dhe shumë e këndshme. Aromë për të gjitha stinët.

  • Notat e larta janë të trëndafili, Bergamot
  • Notat e mesme janë të trëndafili, jasemini
  • Notat bazë janë të Oak myshk, Patchouli, Amber

*Kategoria Parfum përmban 30% vaj aromatik.

*Kategoria Eau de Parfum përmban 20% vaj aromatik.

*Kategoria Eau de Toilette  përmban 10% vaj aromatik.

*Vaji ynë aromatik është i ngjashëm me markat e njohura dhe të drejtat janë të prodhuesve dhe / ose projektuesve të tyre përkatës. Këto versione NUK janë për tu ngatërruar me origjinalet dhe The Fragrance Shop IN ACCESSORIZE nuk ka asnjë lidhje me prodhuesin / projektuesin. Interpretimi ynë i këtyre aromave u krijua përmes analizave kimike dhe riprodhimit. Ky përshkrim është t’i japë klientit një ide për aromën, jo për ta mashtruar, ngatërruar klientin ose për të shkelur emrin e prodhuesve / krijuesve dhe markën e tyre të vlefshme tregtare.

1 shqyrtim për GRIS

  1. Renata (pronar i verifikuar)

    5/5

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.

Rregjistrohu në listën e pritjes Rregjistrohu në listën e pritjes. Do ju informojmë kur produkti të jetë gjendje në magazinë. Ju lutemi lini adresën tuaj të vlefshme të emailit më poshtë.
GRIS
150 L2400 LSelect options