Boje e kuqe pigment 7ml

200 L

Out of stock

C.I. 12490

Bojë në formë paste të lëngshme. Janë të qëndrueshme dhe nuk “migrojnë” (bleeding), gjë që i bën ideale për sapunë në shtresa apo kombinime ngjyrash. Ato janë fotostabile dhe përdoren për ngjyrosjen e sapunëve me metodë të ftohtë dhe glicerine.

Të disponueshme ne nuanca te ndryshme.

Ngjyra ndryshon nga baza transparente në bazën e bardhe (shikoni fotot)

Shishe kafe 7ml

Reviews

There are no reviews yet

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Rregjistrohu në listën e pritjes Rregjistrohu në listën e pritjes. Do ju informojmë kur produkti të jetë gjendje në magazinë. Ju lutemi lini adresën tuaj të vlefshme të emailit më poshtë.