Boje lejla pigment 7ml

200 L

Availability: Ka stok

Share

C.I. 51319

Bojë në formë paste të lëngshme. Janë të qëndrueshme dhe nuk “migrojnë” (bleeding), gjë që i bën ideale për sapunë në shtresa apo kombinime ngjyrash. Ato janë fotostabile dhe përdoren për ngjyrosjen e sapunëve me metodë të ftohtë dhe glicerine.

Të disponueshme ne nuanca te ndryshme.

Ngjyra ndryshon nga baza transparente në bazën e bardhe (shikoni fotot)

Shishe kafe 7ml

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.

Rregjistrohu në listën e pritjes Rregjistrohu në listën e pritjes. Do ju informojmë kur produkti të jetë gjendje në magazinë. Ju lutemi lini adresën tuaj të vlefshme të emailit më poshtë.
Boje lejla pigment 7ml
200 L

Availability: Ka stok