Almond Blossom & Oat Milk

150 L2400 L

Aromë si një ëndërr! Shumë komode për tu përdorut në shtrat. Ka vetëm sasinë e duhur të luleve të bajames. Kaq i gjithanshëm, do të funksionojë për çdo sezon.

Në familjen e aromave nga Victoria’s Secret Almond Blossom & Oat Milk

U prezantua në vitin 2020

Aromë si një ëndërr! Shumë komode për tu përdorur në shtrat. Ka vetëm sasinë e duhur të luleve të bajameve. Kaq i gjithanshëm, do të funksionojë për çdo sezon.

  • Aroma përmban tërshërë, qumësht, lule bajame

*Kategoria Parfum përmban 30% vaj aromatik.

*Kategoria Eau de Parfum përmban 20% vaj aromatik.

*Vaji ynë aromatik është i ngjashëm me markat e njohura dhe të drejtat janë të prodhuesve dhe / ose projektuesve të tyre përkatës. Këto versione NUK janë për tu ngatërruar me origjinalet dhe The Fragrance Shop IN ACCESSORIZE nuk ka asnjë lidhje me prodhuesin / projektuesin. Interpretimi ynë i këtyre aromave u krijua përmes analizave kimike dhe riprodhimit. Ky përshkrim është t’i japë klientit një ide për aromën, jo për ta mashtruar, ngatërruar klientin ose për të shkelur emrin e prodhuesve / krijuesve dhe markën e tyre të vlefshme tregtare.

Reviews

There are no reviews yet

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Rregjistrohu në listën e pritjes Rregjistrohu në listën e pritjes. Do ju informojmë kur produkti të jetë gjendje në magazinë. Ju lutemi lini adresën tuaj të vlefshme të emailit më poshtë.
Almond Blossom & Oat Milk
150 L2400 LSelect options