Gentle Fluidity Silver unisex

150 L2400 L

Ka gjithçka që ju nevojitet për çdo rast dhe stinë.

Share

Në familjen e aromave nga Maison Francis Kurkdjian Gentle Fluidity Silver unisex

U prezantua në vitin 2019

Krijim i bukur dhe aromatik. Është e freskët, e pastër dhe e këndshme. Kokrra dëllinje me aromën pikante të arrëmyshkut dhe drurit. Mbizotërojnë dëllinja, koriandri dhe arrëmyshku. Aroma është shumë e freskët dhe e pastër, pishë e drunjtë. Bëhet më e ëmbël dhe më e butë ndërsa thahet. Ka gjithçka që ju nevojitet për çdo rast dhe stinë.

  • Notat e larta janë të kokrrave të dëllinjës, arrëmyshkut
  • Notat e mesme janë të koriandrit
  • Notat bazë janë të drurit të qelibarit, kedrit, myshkut, vaniljes

*Kategoria Parfum përmban 30% vaj aromatik.

*Kategoria Eau de Parfum përmban 20% vaj aromatik.

*Kategoria Eau de Toilette  përmban 10% vaj aromatik.

*Vaji ynë aromatik është i ngjashëm me markat e njohura dhe të drejtat janë të prodhuesve dhe / ose projektuesve të tyre përkatës. Këto versione NUK janë për tu ngatërruar me origjinalet dhe The Fragrance Shop IN ACCESSORIZE nuk ka asnjë lidhje me prodhuesin / projektuesin. Interpretimi ynë i këtyre aromave u krijua përmes analizave kimike dhe riprodhimit. Ky përshkrim është t’i japë klientit një ide për aromën, jo për ta mashtruar, ngatërruar klientin ose për të shkelur emrin e prodhuesve / krijuesve dhe markën e tyre të vlefshme tregtare.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.

Rregjistrohu në listën e pritjes Rregjistrohu në listën e pritjes. Do ju informojmë kur produkti të jetë gjendje në magazinë. Ju lutemi lini adresën tuaj të vlefshme të emailit më poshtë.
Gentle Fluidity Silver unisex
150 L2400 LSelect options