THIS IS HIM

(1 shqyrtim nga klient)

150 L2400 L

E mahnitshme !!! Një aromë e bukur e errët, e ëmbël, pikante dhe drunore!

Share

Në familjen e aromave nga Zadig & Voltaire This is Him

U prezantua në vitin 2016

E mahnitshme !!! Një aromë e bukur e errët, e ëmbël, pikante dhe drunore! Vanilja vjen e ëmbël dhe e hidhur në të njëjtën kohë me një majë pikante dhe një bazë druri.
Një aromë e errët me zemër të butë, është shumë interesante dhe shumë e këndshme.
Performanca më e mirë kur është ftohtë.

  • Nota e larta janë të grejpfrutit dhe piperit të zi
  • Nota e mesme janë të temjanit dhe vaniljes
  • Nota bazë janë të drurit të sandalit

*Kategoria Parfum përmban 30% vaj aromatik.

*Kategoria Eau de Parfum përmban 20% vaj aromatik.

*Kategoria Eau de Toilette  përmban 10% vaj aromatik.

*Vaji ynë aromatik është i ngjashëm me markat e njohura dhe të drejtat janë të prodhuesve dhe / ose projektuesve të tyre përkatës. Këto versione NUK janë për tu ngatërruar me origjinalet dhe The Fragrance Shop IN ACCESSORIZE nuk ka asnjë lidhje me prodhuesin / projektuesin. Interpretimi ynë i këtyre aromave u krijua përmes analizave kimike dhe riprodhimit. Ky përshkrim është t’i japë klientit një ide për aromën, jo për ta mashtruar, ngatërruar klientin ose për të shkelur emrin e prodhuesve / krijuesve dhe markën e tyre të vlefshme tregtare.

1 shqyrtim për THIS IS HIM

  1. Stefano Doko (pronar i verifikuar)

    Na

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.

Rregjistrohu në listën e pritjes Rregjistrohu në listën e pritjes. Do ju informojmë kur produkti të jetë gjendje në magazinë. Ju lutemi lini adresën tuaj të vlefshme të emailit më poshtë.
THIS IS HIM
150 L2400 LSelect options