Omnia Crystalline

(1 shqyrtim nga klient)

450 L2,400 L

Për pranverën dhe verën, është i lehtë për t’u mbajtur.

Spastroje

Në familjen e aromave për femra nga Bvlgari Omnia Crystalline

U prezantua në vitin 2005

I mirë për punë. Për pranverën dhe verën, është i lehtë për t’u mbajtur.

  • Notat e larta janë bambu dhe dardhë
  • Notat e mesme janë të hurmës, gjetheve të rrushit dhe çajit
  • Notat bazë janë të myshk dhe dru gkouaiak

Parfumet përmbajnë 30% vaj aromatik.

*Produkti i blerë mund të jetë i ndryshëm nga ai i paraqitur në foto.

*Shishet në foto janë përdorur për arsye promocionale.

Sasia

Body Lotion 200ml, Solid Perfume, 7ml Vaj Aromatik, 30ml Parfum, 30ml Eau de Parfum, 30ml Eau de Toilette, 50ml Parfum, 50ml Eau de Parfum, 50ml Eau de Toilette, 100ml Parfum, 100ml Eau de Parfum, 100ml Eau de Toilette

1 shqyrtim për Omnia Crystalline

  1. fationa (pronar i verifikuar)

    ok

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.