Epsom Salts

250 L

Out of stock

INCI : Magnesium Sulfate

Sulfati i magnezit

Kripëra të shkëlqyera që mund të përdoren në scrub trupi ose të këmbëve, pasi përmirësojnë qarkullimin e gjakut.

Tip: Përdoret për të relaksuar këmbët e fryra dhe me variçe.

150gr

Reviews

There are no reviews yet

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Rregjistrohu në listën e pritjes Rregjistrohu në listën e pritjes. Do ju informojmë kur produkti të jetë gjendje në magazinë. Ju lutemi lini adresën tuaj të vlefshme të emailit më poshtë.