Legal Pages

Politika e kthimit

Faleminderit që zgjodhët inaccessorize.com për blerjet tuaja. Nëse për ndonjë arsye dëshironi të ktheni një produkt që keni blerë nga e-shopi jonë (duke përjashtuar rastin e kthimit të pajustifikuar nga kontrata e blerjes), atëherë duhet të na dërgoni formularin e plotësuar duke marrë parasysh pikat e mëposhtme: Kushtet për kthimin e produktit: Të gjitha kërkesat …

Politika e kthimit Read More »

COOKIES

Cookies që përdoren në website – skedarë të vegjël që vendosen në kërkuesi juaj për të ndihmuar në përdorimin më të mirë të mundshëm. Sipas linjave të përgjithshme, cookies përdoren për të mbajtur në konsideratë preferimin e përdoruesve, duke përdorur informacionin e duhur për koshat e blerjeve dhe përdorimin e pajisjeve të shkëmbimit të informacionit, …

COOKIES Read More »

Privacy Policy

Përditësuar së fundmi: 04/12/2020 The Fragrance Shop IN ACCESSORIZE (“ne”, “ne”, ose “tonë”) operon uebfaqen “inaccessorize.com” (“Shërbimi”). Kjo faqe ju informon për politikat tona në lidhje me mbledhjen, përdorimin dhe zbulimin e Informacionit Personal kur përdorni Shërbimin tonë. Ne nuk do të përdorim ose ndajmë informacionin tuaj me askënd përveç siç përshkruhet në këtë Politikë …

Privacy Policy Read More »

Terms and Conditions

Përditësuar së fundmi: Ju lutemi lexoni me kujdes këto Terma dhe Kushtet e Përdorimit (“Kushtet”, “Kushtet e Përdorimit”) përpara se të përdorni uebfaqen (“Shërbimi”) i operuar nga [emri i ndërmarrjes wpautoterms] (“ne”, “ne”, ose “tonë “). Hyrja juaj dhe përdorimi i Shërbimit kushtëzohet nga pranimi juaj dhe pajtueshmëria me këto Kushte. Këto Kushte zbatohen për …

Terms and Conditions Read More »

Rregjistrohu në listën e pritjes Rregjistrohu në listën e pritjes. Do ju informojmë kur produkti të jetë gjendje në magazinë. Ju lutemi lini adresën tuaj të vlefshme të emailit më poshtë.