Touch of Pink

150 L2400 L

Në familjen e aromave për femra nga Lacoste Touch of Pink

U prezantua në vitin 2004

E ëmbël dhe vajzërore, e sigurt për punë. E freskët dhe verore. Aromë e përditshme për pranverë / verë

  • Notat e larta janë të portokallit, koriandrës, pjeshkës, kardamomit dhe sanguin
  • Notat e mesme janë farat e karotës, koriandrën, jasemini, gjethen vjollce dhe kardamom
  • Notat bazë janë të drurit të sandalit, myshkut dhe vaniljes

*Kategoria Parfum përmban 30% vaj aromatik.

*Kategoria Eau de Parfum përmban 20% vaj aromatik.

*Kategoria Eau de Toilette  përmban 10% vaj aromatik.

*Vaji ynë aromatik është i ngjashëm me markat e njohura dhe të drejtat janë të prodhuesve dhe / ose projektuesve të tyre përkatës. Këto versione NUK janë për tu ngatërruar me origjinalet dhe The Fragrance Shop IN ACCESSORIZE nuk ka asnjë lidhje me prodhuesin / projektuesin. Interpretimi ynë i këtyre aromave u krijua përmes analizave kimike dhe riprodhimit. Ky përshkrim është t’i japë klientit një ide për aromën, jo për ta mashtruar, ngatërruar klientin ose për të shkelur emrin e prodhuesve / krijuesve dhe markën e tyre të vlefshme tregtare.

Reviews

There are no reviews yet

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Rregjistrohu në listën e pritjes Rregjistrohu në listën e pritjes. Do ju informojmë kur produkti të jetë gjendje në magazinë. Ju lutemi lini adresën tuaj të vlefshme të emailit më poshtë.
Touch of Pink
150 L2400 LSelect options