So Pretty

450 L2,400 L
405 L2,160 L

Për pranverën dhe verën, është i lehtë për t’u mbajtur.

Spastroje
SKU: 1048 Kategori: , Etiketë:
Share

Në familjen e aromave për femra nga Cartier So Pretty

U prezantua në vitin 1995

??? ????ë ë???ë ?? ?ë ????ë?? ??ë ?????ë ?? ????? ?ë ?ë ?????????. ?? ????ë ?????, ?ë ?????? ?ë ????ë ?ë ?? ??? ??ë ??????ë ????? ?ë ???????????, ?? ë??ë??? ?ë ??????????? ?ë? ?ë ???????????? ??????? ? ?????ë???.
???? ??????’? ????.
?ë? ???ë? ??? ???ë?, ?????? ?ë? ???????ë ??? ???ë.
  • Notat e larta janë mjedrës, portokall mandarina, pjeshkës, neroli dhe bergamot
  • Notat e mesme janë të irisit, orkideve, jasemini, zambakut të luginës, trëndalil
  • Notat bazë janë të myshkut, drurit të sandalit, benzoinit, myshkut të lisit, vetiver dhe kedër.

Parfumet përmbajnë 30% vaj aromatik.

*Produkti i blerë mund të jetë i ndryshëm nga ai i paraqitur në foto.

*Shishet në foto janë përdorur për arsye promocionale.

*Vaji ynë aromatik është i ngjashëm me markat e njohura dhe të drejtat janë të prodhuesve dhe / ose projektuesve të tyre përkatës. Këto versione NUK janë për tu ngatërruar me origjinalet dhe The Fragrance Shop IN ACCESSORIZE nuk ka asnjë lidhje me prodhuesin / projektuesin. Interpretimi ynë i këtyre aromave u krijua përmes analizave kimike dhe riprodhimit. Ky përshkrim është t’i japë klientit një ide për aromën, jo për ta mashtruar, ngatërruar klientin ose për të shkelur emrin e prodhuesve / krijuesve dhe markën e tyre të vlefshme tregtare.

Sasia

Body Lotion 200ml, Solid Perfume, 7ml Vaj Aromatik, 30ml Parfum, 30ml Eau de Parfum, 30ml Eau de Toilette, 50ml Parfum, 50ml Eau de Parfum, 50ml Eau de Toilette, 100ml Parfum, 100ml Eau de Parfum, 100ml Eau de Toilette

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.