Safari

450 L2400 L

Aromë klasike dhe e rafinuar.

SKU: 2005 Kategori: , Etiketa: ,
Share

Në familjen e aromave për meshkuj Ralph Lauren Safari

U prezantua në vitin 1992

Vintage

𝘼𝙧𝙤𝙢ë 𝙚 𝙛𝙤𝙧𝙩ë 𝙙𝙝𝙚 𝙚 𝙥𝙖𝙨𝙩ë𝙧. 𝙉𝙟ë 𝙠𝙡𝙖𝙨𝙞𝙠 𝙞 𝙫ë𝙧𝙩𝙚𝙩ë 𝙦ë 𝙣𝙭𝙟𝙚𝙧𝙧 𝙣𝙟ë 𝙖𝙧𝙤𝙢ë 𝙢𝙖𝙨𝙝𝙠𝙪𝙡𝙡𝙤𝙧𝙚 𝙚𝙡𝙚𝙜𝙖𝙣𝙩𝙚 𝙙𝙝𝙚 𝙩ë 𝙨𝙤𝙛𝙞𝙨𝙩𝙞𝙠𝙪𝙖𝙧. 𝙍𝙚𝙠𝙤𝙢𝙖𝙣𝙙𝙤𝙝𝙚𝙩 𝙥ë𝙧 𝙢𝙚𝙨𝙝𝙠𝙪𝙟 𝙢𝙗𝙞 30 𝙫𝙟𝙚ç 𝙦ë 𝙯𝙗𝙪𝙡𝙤𝙟𝙣ë 𝙨𝙚 ë𝙨𝙝𝙩ë 𝙠𝙤𝙝𝙖 𝙩ë 𝙝𝙚𝙦𝙞𝙣 𝙩ë 𝙜𝙟𝙞𝙩𝙝𝙖 𝙖𝙧𝙤𝙢𝙖𝙩 𝙥𝙧𝙚𝙟 𝙥𝙡𝙖𝙮𝙗𝙤𝙮 𝙙𝙝𝙚 𝙟𝙖𝙣ë 𝙜𝙖𝙩𝙞 𝙩ë 𝙗𝙖𝙨𝙝𝙠𝙤𝙝𝙚𝙣 𝙢𝙚 𝙠𝙡𝙪𝙗𝙞𝙣 𝙚 𝙯𝙤𝙩ë𝙧𝙞𝙣𝙟𝙫𝙚. Për dimër.

  • Notat e larta janë të aldehideve, artemisisë, koriandrës, livandos, nota jeshile, neroli, bergamot, limoni
  • Notat e mesme janë të ciklamin, karafil, kanellë, tarragon, jasemini dhe trëndafil
  • Notat bazë janë të lëkurës, drurit të sandalit, qelibarit, patchoulit, myshkut, myshkut të lisit dhe kedrit.

Parfumet përmbajnë 30% vaj aromatik.

*Produkti i blerë mund të jetë i ndryshëm nga ai i paraqitur në foto.

*Shishet në foto janë përdorur për arsye promocionale.

*Vaji ynë aromatik është i ngjashëm me markat e njohura dhe të drejtat janë të prodhuesve dhe / ose projektuesve të tyre përkatës. Këto versione NUK janë për tu ngatërruar me origjinalet dhe The Fragrance Shop IN ACCESSORIZE nuk ka asnjë lidhje me prodhuesin / projektuesin. Interpretimi ynë i këtyre aromave u krijua përmes analizave kimike dhe riprodhimit. Ky përshkrim është t’i japë klientit një ide për aromën, jo për ta mashtruar, ngatërruar klientin ose për të shkelur emrin e prodhuesve / krijuesve dhe markën e tyre të vlefshme tregtare.

Sasia

, , , , , , , , , , ,

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.