Perfumers Alcohol

200 L300 L

Share

Përzierja mund të përdoret për të krijuar parfume me bazë alkooli.

Eshtë i denaturuar, krejtësisht i papërshtatshëm dhe i pasigurt për t’u përdorur në ushqime ose pije!

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.

Rregjistrohu në listën e pritjes Rregjistrohu në listën e pritjes. Do ju informojmë kur produkti të jetë gjendje në magazinë. Ju lutemi lini adresën tuaj të vlefshme të emailit më poshtë.
Perfumers Alcohol
200 L300 LSelect options