Ombre Nomade unisex

(4 customer reviews)

150 L2400 L

E butë si mëndafshi dhe jashtëzakonisht elegante.

Në familjen e aromave nga Louis Vuitton Ombre Nomade unisex

U prezantua në vitin 2018

Aromë e mrekullueshme, e fortë dhe drunore, balsamike, pikante dhe me ngjyra të bukura lëkure. Trëndafili dhe mjedra shfaqen vërtet në lëkurën tuaj në fillim, duke krijuar një nuancë erëmirë dhe të thartë. Kjo nuancë i qëndron përbërjes për pjesën më të madhe të jetëgjatësisë së parfumit, por humbet intensitetin e saj ndërsa notat bazë fillojnë të shfaqen.
Oud, thupra dhe temjani kanë filluar të zbulohen në një treshe të bukur. Aroma fillon të bëhet e tymosur dhe balsamike. Interpretues i mrekullueshëm i dimrit. Ka aromë të pjekur dhe natyrale. E butë si mëndafshi dhe jashtëzakonisht elegante.

Aroma përmban xylo (ud), temjan, trëndafil, mjedër, thupër, shafran, benzoinë, dru qelibar, barbarozë.

*Kategoria Parfum përmban 30% vaj aromatik.

*Kategoria Eau de Parfum përmban 20% vaj aromatik.

*Kategoria Eau de Toilette  përmban 10% vaj aromatik.

*Vaji ynë aromatik është i ngjashëm me markat e njohura dhe të drejtat janë të prodhuesve dhe / ose projektuesve të tyre përkatës. Këto versione NUK janë për tu ngatërruar me origjinalet dhe The Fragrance Shop IN ACCESSORIZE nuk ka asnjë lidhje me prodhuesin / projektuesin. Interpretimi ynë i këtyre aromave u krijua përmes analizave kimike dhe riprodhimit. Ky përshkrim është t’i japë klientit një ide për aromën, jo për ta mashtruar, ngatërruar klientin ose për të shkelur emrin e prodhuesve / krijuesve dhe markën e tyre të vlefshme tregtare.

4 reviews for Ombre Nomade unisex

 1. Alban H. (verified owner)

  Best fragrance

 2. Xhoi (verified owner)

  Awesome

 3. Ina (verified owner)

  Arome qe ndihet shume

 4. Anonymous (verified owner)

  The parfume was really good and lasts so long

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Rregjistrohu në listën e pritjes Rregjistrohu në listën e pritjes. Do ju informojmë kur produkti të jetë gjendje në magazinë. Ju lutemi lini adresën tuaj të vlefshme të emailit më poshtë.
Ombre Nomade unisex
150 L2400 LSelect options