OPIUM

450 L2,400 L
360 L1,920 L

Përdoreni në dimër.

Erase
SKU: 1041 Categories: , Tags: , , , , , ,
Share

Në familjen e aromave për femra Y.S.L OPIUM

U prezantua në vitin 1977

Vintage

Një aromë luksoze, ultra-elegante, e pasur që qëndron në lëkurë për rreth 24 orë dhe qëndron në rroba edhe pas larjes. Përdoreni në dimër.

  • Notat e larta janë të koriandrës, kumbullës, agrumeve, mandarinë portokallit, specit, jasemini, karafilit, dafinës së Indisë Perëndimore dhe bergamot
  • Notat e mesme janë të karafil, dru sandali, patchouli, kanellë, rizo, iris dhe trëndafilave
  • Notat bazë janë të Lavdanos, balsam Tolo, dru sandali, popponax, myshk, kokos, vanilje, benzoin, vetiver, temjan, kedër, mirrë, vaj ricini dhe qelibari

Perfumes contain 30% fragrance oil.

* The purchased product may be different from the one shown in the picture.

* Bottles in photos are used for promotional purposes.

* Our aromatic oil is similar to well-known brands and the rights belong to their respective manufacturers and / or designers. These versions are NOT to be confused with the originals and The Fragrance Shop IN ACCESSORIZE has nothing to do with the manufacturer / designer. Our interpretation of these fragrances was created through chemical analysis and reproduction. This description is to give the customer an idea of the fragrance, not to mislead, confuse the customer or infringe on the name of the manufacturers / creators and their valuable trademark.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.