Angel Muse

450 L2,160 L

Aromë çokollate & çokokremi

Erase

Prices go up when the timer hits zero

SKU: 1207 Categories: , , , Tags: , ,

Në familjen e aromave nga Thierry Mugler Angel Muse

Launched in 2016

Ka aromë të mrekullueshme. Eshtë e ëmbël aristokratike, elegante dhe e rafinuar. Aromë çokollate & çokokremi. E ngrohtë, e ëmbël, por jo shumë. Zgjat gjithë ditën. Ideale për vjeshtë, dimër dhe fillim të pranverës (mund të jetë e rëndë në ditët e nxehta të verës). Mund të përdoret si një parfum zyre nëse doza është e moderuar.

  • Nota e larta janë të grejpfrutit dhe piperit rozë
  • Nota e mesme janë të Paste lajthie (cokokrem)
  • Basic notes are vetiver dhe patchouli

*Kategoria Parfum përmban 30% vaj aromatik.

*Kategoria Eau de Parfum përmban 20% vaj aromatik.

*Kategoria Eau de Toilette  përmban 10% vaj aromatik.

* The purchased product may be different from the one shown in the picture.

* Bottles in photos are used for promotional purposes.

* Our aromatic oil is similar to well-known brands and the rights belong to their respective manufacturers and / or designers. These versions are NOT to be confused with the originals and The Fragrance Shop IN ACCESSORIZE has nothing to do with the manufacturer / designer. Our interpretation of these fragrances was created through chemical analysis and reproduction. This description is to give the customer an idea of the fragrance, not to mislead, confuse the customer or infringe on the name of the manufacturers / creators and their valuable trademark.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.