Blog

Q&A

Pyetjet më të shpeshta Sa aroma të ndryshme mund të provoj? Jo më shumë se tre. Do të vini re që nuhatja lodhet më shpejt nga aromat e ngjashme. Ju rrezikoni të ngatërroni ndjenjën tuaj të nuhatjes nëse provoni më shumë se tre aroma të ndryshme në të njëjtën kohë. Si më ndihmojnë familjet e […]

Q&A Read More »

Notat Aromatike

Notat aromatike Kategoritë e parfumeve   Nota aromatike Të gjitha parfumet përfshijnë nota të sipërme, të mesme dhe bazë dhe këto janë termat që përdorin parfumierët për të përshkruar parfumet. Notat bazohen në shkalla e avullimit të vajit. Kombinimi i një note bazë, të mesme dhe të lartë (sipas këtij rendi) është ai që shkakton

Notat Aromatike Read More »

Rregjistrohu në listën e pritjes Rregjistrohu në listën e pritjes. Do ju informojmë kur produkti të jetë gjendje në magazinë. Ju lutemi lini adresën tuaj të vlefshme të emailit më poshtë.