Ofertë!

Vaj Bajame

320 L480 L

Spastroje
SKU: almond Kategori: , , Etiketa: ,
INCI : Prunus Amygdalus Dulcis Oil 

Pema e bajames është për kinezët një simbol i bukurisë femërore, për hebrenjtë një simbol i premtimit dhe sipas mitologjisë greke, simbol i pranverës, durimit dhe shpresës.

Vaji i bajames vjen nga shtypja e kokrave të bajameve, përdoret tradicionalisht në aromaterapi si një vaj bazë për tretjen e vajrave esencialë, si vaj bazë për masazh, si produkt për kujdesin e lëkurës dhe flokëve por edhe si vaj medicinal.  Nuk ka aromë, është hipoalergjik, përhapet dhe absorbohet shumë lehtë.

Konsiderohet si një nga vajrat më të mirë sepse nuk është shumë i rëndë ose ngjitës. Eshtë gjithashtu shumë hidratues.

* Të gjitha pretendimet bazohen në studime të jashtme klinike, laboratorike dhe të konsumatorëve.

Rezultatet mund të ndryshojnë nga personi në person.

Ruajeni në temperaturën e dhomës, larg rrezeve direkte të diellit.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.

X