Ofertë!

THIS IS HIM

360 L960 L

E mahnitshme !!! Një aromë e bukur e errët, e ëmbël, pikante dhe drunore!

Spastroje

Në familjen e aromave nga Zadig & Voltaire This is Him

U prezantua në vitin 2016

E mahnitshme !!! Një aromë e bukur e errët, e ëmbël, pikante dhe drunore! Vanilja vjen e ëmbël dhe e hidhur në të njëjtën kohë me një majë pikante dhe një bazë druri.
Një aromë e errët me zemër të butë, është shumë interesante dhe shumë e këndshme.
Performanca më e mirë kur është ftohtë.

  • Nota e larta janë të grejpfrutit dhe piperit të zi
  • Nota e mesme janë të temjanit dhe vaniljes
  • Nota bazë janë të drurit të sandalit

Parfumet përmbajnë 30% vaj aromatik.

*Produkti i blerë mund të jetë i ndryshëm nga ai i paraqitur në foto.

*Shishet në foto janë përdorur për arsye promocionale.

* Vaji ynë aromatik është i ngjashëm me markat e njohura dhe të drejtat u përkasin prodhuesve dhe / ose dizenjatorëve përkatës. Ky përshkrim ka për qëllim t’i japë klientit një ide të parfumit, për të mos e mashtruar, ngatërruar klientin ose shkelur emrin e prodhuesve / krijuesve dhe markën e tyre të vlefshme tregtare. Këto versione NUK duhet të ngatërrohen me origjinalet dhe The Fragrance Shop IN ACCESSORIES nuk ka asnjë lidhje me prodhuesin / projektorin. Interpretimi ynë i këtyre aromave u krijua përmes analizës kimike dhe riprodhimit.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.

X