Ofertë!

Perfumers Alcohol

160 L240 L

Spastroje

Përzierja mund të përdoret për të krijuar parfume me bazë alkooli.

Eshtë i denaturuar, krejtësisht i papërshtatshëm dhe i pasigurt për t’u përdorur në ushqime ose pije!

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.

X