Lavender of Provence unisex

500 L

For Kid’s

Spastroje
SKU: 1114K Kategori: , Etiketa: , , , ,

Linjë Unisex.

  • Aromë e freskët me nota bimësh, myshku, qelibari dhe lëkurë.

Një alternativë më e butë dhe më e përshtatshme nga parfumet për të  rritur.

Linja e parfumeve për fëmijë është krijuar posaçërisht për t’u përdorur nga moshat 7-14 vjeç por edhe për personat që janë të ndjeshëm nga aromat.

 

*Produkti përmban 15% vaj aromatik.

*Produkti i blerë mund të jetë i ndryshëm nga ai i paraqitur në foto.

*Shishet në foto janë përdorur për arsye promocionale.

Sasia

30ml eau de toilette

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.

X